Who's Loes?! | Interieur en styling BigSpark
18095
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18095,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Interieur en styling BigSpark

About This Project

Voor BigSpark verzorgde Loes de inrichting en styling. Een prachtige klus waar veel bij kwam kijken. Bestaande elementen werden hergebruikt en nieuwe toegevoegd. Er werd verbouwd, aan de akoestiek werd gewerkt, de verlichting werd verbeterd en al met al zijn de drie grote ruimtes ingericht in een sfeer die bij BigSpark en de huisstijl van dit leuke bedrijf past. Met vele details en speelse elementen is het een inspirerende, huiselijke plek geworden om te werken.
BigSpark is de uitgever van een aantal van de grootste websites van Nederland. Maandelijks worden hun sites bezocht door ruim 2 miljoen bezoekers. Ze informeren en inspireren hen met het laatste nieuws en verdieping op het gebied van mobiele tech, apps, games en devices. Daarnaast het team bij BigSpark gerichte aankoopadviezen met behulp van onze product- en prijsvergelijkers.

In samenwerking met: BigSpark

Fotografie: Jan Willem de Venster | De Venster fotografie

Category
projecten