Who's Loes?! | who’s loes?!
15893
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15893,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

who’s loes?!

Als ontwerper draag ik zorg voor de visuele identiteit van bedrijven en organisaties. Ik kan je helpen ontdekken hoe je jezelf het beste zichtbaar kan maken naar de buitenwereld op een manier die bij jou past, waarin jouw boodschap duidelijk wordt en waar jij je goed bij voelt. 

Ik werk vanuit een eigen atelier welke gevestigd is in Nijmegen.

studio_whoisloesSlide thumbnailIk vertaal een stijl niet alleen in (online en offline) grafisch ontwerp, maar ook op het gebied van interieur styling word ik graag ingeschakeld. Een identiteit van een bedrijf dat verder gaat dan een logo en huisstijl, en letterlijk voelbaar is op kantoor, dat is een echte huisstijl. Ik heb een grote liefde voor oude spullen. Vrijwel elk kastje of tafel in mijn atelier is tweedehands en zelf opgeknapt of in de oude staat gelaten. Met een timmerman als vader zijn ook diverse handgemaakte items aanwezig. Ik houd van spullen met een verhaal en ben nieuwsgierig naar de oorsprong ervan. Het mixen van oude spullen met nieuw design zorgen ook in mijn stylingsopdrachten voor verrassende combinaties.

kaarten loesSlide thumbnail

Tevens heb ik kaarten ontworpen welke verkocht worden in onder andere het Fotomuseum Antwerpen, diverse concept stores en een aantal webshops in Nederland en België. Op de oude foto’s staat haar eigen familie afgebeeld. De fotoalbums vond ik op de zolder van mijn oma. Door de foto’s te mixen met grafische elementen en eigen tekst wil ik jou de gelegenheid geven om, ouderwets maar persoonlijk, een kaart per post te versturen en daarmee jezelf en een ander te laten (glim)lachen.

Ik streef in alle projecten naar een nauwe samenwerking waarbij ik altijd dichtbij mezelf probeer te blijven, zodat er iets moois ontstaat dat past bij de doelgroep en opdrachtgever, waar iedereen tevreden mee is en mee vooruit kan.

Kaarten

Heb je interesse in het kopen of verkopen van de kaarten van Loes? Stuur dan een mail naar info@whoisloes.com en zij zal je meer informatie toesturen.

soulsummits_03
In opdracht

Denk je dat Loes iets voor jou of je bedrijf kan betekenen? Een ontwerp of advies? Neem dan contact op via info@whoisloes.com of via het contactformulier.

Persoonlijk contact

Wil je meer weten, werk zien, iets drinken of even hallo komen zeggen? Stuur even een bericht voor een afspraak en wees welkom!